VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

 

Samen werken aan een veilig Nederland

Jaarcongres Relevant 2017WWW De Fabrique CC01.0 Alf van Beem

Het jaarcongres Relevant 2017, hét congres voor Externe Veiligheid, vindt plaats op donderdag 14 december in De Fabrique in Utrecht. Jaarlijks bezoeken zo'n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting. Centraal staat dit keer de veranderingen die de Omgevingswet voor het werkveld met zich meebrengt. 

 Naar de presentaties 2017 |  Naar de terugblik 2017 |  Download de congresbundel 2017 |   Programma 2017

  Zet in uw agenda

  Do. 14 december 2017
   09:00 - 17:00
De Fabrique
   Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht 

De Omgevingswet betekent een grote verandering in het omgevingsrecht. Centraal staat het bundelen van milieu- en ruimtebeleid en ruimte bieden aan nieuwe ontwikkelingen. Een voordeel voor Externe Veiligheid kan zijn dat het onderwerp voortaan vanaf het begin van de planvorming wordt meegenomen. Tegelijk is een integrale benadering ook een uitdaging.

Deze nieuwe wetgeving is niet zuiver een technische transformatie. Het vraagt ook een andere houding van alle betrokkenen in de uitvoeringspraktijk. Zo krijgt de EV’er te maken met tal van mensen met andere achtergrond en belangen. Dit betekent dat meer samenwerking nodig zal zijn om er “samen uit te komen”.

Hoe doe je dat? En wat betekent dat voor je vak als  je straks in een breder netwerk zult moeten opereren? Hoe kun je er voor zorgen dat je met jouw specifieke vakkennis impact hebt? En hoe kun jij bijdragen aan een goede plek voor EV in de integrale afweging?

Het congres trapt af met een afwisselend en interactief plenair programma onder leiding van dagvoorzitter ir. Ruben van der Laan. Je kunt vervolgens kiezen uit een rijk menu aan infosessies en workshops. Door deze opzet is het congres dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten.

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals.

  Organisatie

Relevant netwerk externe veiligheid
VVM sectie Externe Veiligheid

  Delen

#Relevant2017
Bekijk hier tweets over deze conferentie

  Tarieven en aanmelden

Vroegboektarief (verlengd t/m 30 nov 2017):
€ 200,-   VVM-leden
€ 245,-   Niet leden
€   17,50 Studentleden
€   27,50 Studenten

Reguliere tarief (vanaf 1 dec 2017):
€ 220,-   VVM-leden
€ 275,-   Niet leden
€   17,50 Studentleden
€   27,50 Studenten

AANMELDEN

De kleine lettertjes
Tarieven zijn inclusief BTW. Wij controleren of u recht heeft op een korting. Bij annulering na 1 december zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd. Bij aanmelding minder dan een week voor aanvang, garanderen we niet meer dat u alle informatie tijdig ontvangt. Lees meer in onze algemene voorwaarden (.pdf).