VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 


Jaarcongres Relevant 2019:
Veilige transitie!

 Di. 19 november 2019
 09:00 - 17:00
Hotel Casa, Amsterdam

Jaarcongres Relevant 2019: Veilige transitie!

Jaarcongres Relevant 2019, hét congres voor iedereen die werkzaam is op gebied van  Externe Veiligheid, vindt plaats op dinsdag 19 november in Casa te Amsterdam. Dit jaar staat het jaarlijkse congres in het teken van actualiteit en transparantie: wat staat de veiligheidsprofessional te wachten de komende periode en hoe werk je als overheid en bedrijfsleven samen aan een veilig Nederland. 

We vragen Prof. Dr. Ir. Marjolein van Asselt , raadslid van de Onderzoeksraad voor Veiligheid, haar licht te laten schijnen op de actualiteit. Wat zijn de grote ontwikkelingen? Waar moeten we ons als veiligheidsprofessional op voorbereiden? Wat betekent dit voor ons vak? Hoe ga je om met transparantie in de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven?

Eén van die actuele ontwikkelingen is de energietransitie: welke veiligheidsvraagstukken neemt dat met zich mee? Met de komst van nieuwe energiedragers en -bronnen ontstaan er nieuwe risico’s. Hiervoor is nog niet in alle gevallen wet- en regelgeving voorhanden. Wat betekent dit bijvoorbeeld voor vergunningverlening? We voeren het gesprek met Mr. Judith Elsinghorst, directeur Omgevingsveiligheid en Milieurisico’s bij het ministerie van I en M, Dr. Ir. Nils Rosmuller , lector transportveiligheid, risicobeheersing en incidentbestrijding, energietransitie van het Instituut voor Fysieke Veiligheid (IFV) en Jaap Oldenziel , Manager Public Affairs bij Air Liquide Benelux Industry.

Zoals u van ons gewend bent, wisselen plenaire delen en deelsessies elkaar af. Door deze opzet is het congres dé plek om inspiratie op te doen, bij te praten en samenwerkingspartners te ontmoeten.

Het congres is een initiatief van Relevant, netwerk externe veiligheid, en VVM, netwerk van milieuprofessionals. Jaarlijks bezoeken zo'n 250 deelnemers, afkomstig uit gemeenten, provincies, veiligheidsregio’s, bedrijfsleven en adviesbureaus, het congres voor verdieping en ontmoeting.

 

Vorig jaar stond het congres in het teken van de energietransitie. Ook was er aandacht voor het Programma Duurzame Veiligheid 2030. Bekijk de editie van 2018 via Eerdere edities in het menu (groen).

 

  Zet in uw agenda

  Di. 19 november 2019
   09:00 - 17:00
Hotel Casa
   Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam

Tarieven

Vroegboektarief (t/m 30 sept 2019):

€  230,-  VVM-lid
€  275,-  Niet lid
€  122,50  Young Professional introducé 1
€  19,50   Student (voltijd) 
€  gratis Studentlid of recent afgestudeerd lid (voltijd) 2

Reguliere tarief (vanaf 1 okt 2019):

€  250,-  VVM-lid
€  295,-  Niet lid
€  137,50  Young Professional introducé 1
€  19,50   Student (voltijd)
€  gratis Studentlid of recent afgestudeerd lid (voltijd) 2

Voetnootjes
1: Actie: "Young professional introducé gaat voor half geld mee": Elke deelnemer mag één young professional (jonger dan 35 jaar) met dezelfde werkgever, als introducé meenemen voor de helft van het reguliere tarief. Aanbod geldt niet voor studentleden of recent afgestudeerde leden. Beide personen moeten zich individueel aanmelden.

2:  Actie: gratis is niet vrijblijvend. Zonder annulering bij minder dan een week voor aanvang zullen er € 25,- (incl. btw) kosten in rekening gebracht worden.  

De kleine lettertjes

Tarieven zijn inclusief BTW. Wij controleren of u recht heeft op een korting. Bij annulering minder dan een week voor aanvang zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd. Bij aanmelding minder dan een week voor aanvang, garanderen we niet meer dat u alle informatie tijdig ontvangt. Lees meer in onze algemene voorwaarden (.pdf).

 

  Delen

#Relevant2019

  Organisatie

Relevant netwerk externe veiligheid
VVM sectie Externe Veiligheid