VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerdere edities

Jaarcongres Relevant 2018

20 november 2018 | Casa | Amsterdam

Terugblik Relevant 2018

Duurzaam én veilig

Relevant is al jarenlang hét congres voor iedereen die van doen heeft met Externe Veiligheid. Dat bleek eens te meer tijdens de drukbezochte 2018-editie op 20 november in Casa te Amsterdam. Centrale onderwerpen waren dit keer de energietransitie en het Programma Duurzame Veiligheid 2030.

In deze terugblik vindt u onder andere:

Impressie in Milieu

Veiligheid in energietransitie onderbelicht

De energietransitie heeft meerdere raakvlakken met omgevingsveiligheid. "Ik hoop dat er plaatjes in mijn presentatie zitten waar jullie van schrikken", meldt landschapsarchitect Dirk Oudes, voorafgaand aan zijn lezing over de overgang van fossiel naar duurzaam.

Programma Duurzame Veiligheid 2030

Het Programma Duurzame Veiligheid 2030 vormde het tweede plenaire onderdeel van Congres Relevant. Wat zijnde kansen en valkuilen? Die vraag staat centraal in een driegesprek tussen Aukje Hassoldt (RIVM), Sandra de Bont (VOTOB) en Daan Molenaar (DCMR). Aandacht krijgt met name de meerwaarde van het eerder en beter samenwerken.

Deze artikelen verschenen in Tijdschrift Milieu nr 1, 2019.

Download de PDF

04-mw358846-ester-dngEster stopt bij Relevant

Zes jaar was Ester het gezicht van Relevant netwerk externe veiligheid. Mede door Ester is er de samenwerking tussen Relevant en VVM om samen het jaarcongres Relevant te organiseren tot stand gekomen (vanaf 2013). Wij kijken in ieder geval terug op een fijne samenwerking, en op mooie congressen!

Op de foto: Ester (links) en Rachel, directeur VVM (rechts)

 

Presentaties en samenvatting

Wilt u nog eens de presentaties bekijken van de lezingen, informatiesessies en workshops die u gevolgd heeft? Of bent u juist benieuwd naar de andere? Op de webpagina van Relevant zijn de presentaties te downloaden. Ook vind je daar korte samenvattingen van de sessies.

Naar de presentaties en samenvatting>>

 

Foto's

Michiel Wijnbergh (Wijnbergh Fotografie) heeft gedurende de dag foto's gemaakt.

Bekijk de foto's van het plenaire deel>> | Bekijk de foto's van de deelsessies>> 

Fotos Relevant 2018