VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terugblik 2016

Heel hartelijk bedankt voor uw aanwezigheid. Mede dankzij u kijken wij terug op een geslaagde dag. Hierbij sturen we u een digitale terugblik op de dag. 

In deze terugblik vindt u onder andere:

Congresbundel

Afgelopen maandag heeft de heer Boudewijn Revis, lid van het VNG-bestuur en wethouder in Den Haag het eerste exemplaar van het boek 'Megawet in wording krijgt steeds meer vorm' in ontvangst genomen. Deze publicatie bevat een uitgebreide terugblik op de vijfde editie van de Dag van de Omgevingswet. U kunt deze congresbundel hier gratis downloaden. Een gedrukt exemplaar kunt u bestellen voor €12,50 (incl. verzendkosten) Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar uaerub.[antispam].@vvm.info o.v.v. "Omgevingswet".

Lees het persbericht>>

Foto's

 

 

Michiel Wijnbergh (Wijnbergh Fotografie) heeft gedurdende de dag foto's gemaakt. Bekijk de foto's>>

Presentaties

Wilt u nog eens de presentaties bekijken van de lezingen, informatiesessies en workshops die u gevolgd heeft? Of bent u juist benieuwd naar de anderen? Na inloggen met uw gebruikersnaam & wachtwoord, kunt u de presentaties die beschikbaar zijn gesteld downloaden.

Bekijk de presentaties>>

Twittertijdlijn

Tijdens de Dag van de Omgevingswet is er volop getwitterd. Bekijk de tijdlijn op twitter.com. Volg ons via @VVMOmgevingswet.

Dag van de Omgevingswet 2017

Op donderdag 5 oktober 2017 zal de zesde Dag van de Omgevingswet plaatsvinden. Begin 2017 start de sectie Milieurecht en Praktijk met het voorbereiden van deze editie. Reserveer vast de datum in uw agenda! Meer informatie volgt z.s.m. op www.vvm.info/dagvandeomgevingswet.